Известие

Collapse
No announcement yet.

това истина ли е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• това истина ли е?

колеги, като си напиша ZAR93000004067236 по eper ми излиза, че номера на двигателя ми е само девятки (9999999 - или там колко са не видях точно) тва значи ли , че това е последния произведен двигател от този клас- евентуално и колата е последната произведена от този модел. някаде четох в форума, че на колега колата му е с 0000001 номер на двигателя, даите мнения. ако моята е последната хахахахаха има антична стойност
    НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Не ми се верва бате коя година ти е колата
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
      Не ми се верва бате коя година ти е колата
      1996г.03. някаде четах, че от тая дата започва модела с новите табла. та сега като се замисля, маи наистина е последната, иначе с кой номер двигател е следващата, незнам сигурно има някво решение ама ,а де?

Comment

Виж

Виж си в талона или митническата декларация там ги сверяват с тоя на двигателя и можеш да си сигурен.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Re: Виж

Първоначално публикувано от rtfm
          Виж си в талона или митническата декларация там ги сверяват с тоя на двигателя и можеш да си сигурен.
          аз я регистрирах без номер на двигателя, щото никаде не го пишеше по документите. ама не това ми е въпроса,а дали този номер означава че това е последния двигател, аналогично последната кола от тази серия.просто се замислих такъв и е на до каде я докарах от мислене хахахаха

Comment

Working...
          X